Ledig och slappar mest.

Jag har haft en väldigt avspänd och lugn lördag. Det känns som jag mset har sovit. Jag har väl fått gjort lite också, men det är mest lite småplock. Jag har städat och fint i mitt hem och snart har jag massor med nytvättade kläder också. Jag håller just nu på nere i tvättstugan.

Jag käkade lite lasagne till lunch. Jag får försöka lära mig hur man gör just denna lasagne som jag nu har ätit två gånger, men jag köper den färdig. Jag vill liksom kunna laga just denna själv. Allt är bra med med just denna köpta, men jag vill ha lite mer ostsmak på den bara. Då får man ju försöka laga den själv, men det svåra är ju att få till den så att det nästan smakar samma. Jag vill bara ha mer ost ju, annars vill jag inte ändra nånting.

 Så är det ofta för mig. Tex när jag äter ute eller köper något som typ bara behöver värmas när man kommer hem så vill jag kunna laga till en maträtt så att den smakar så som jag upplevde den ute eller som någon annan gjorde den. Det kan bli gott när jag försöker laga sjäv också. Vissa rätter kan jag laga och få att smaka bättre än det jag äter ute, eller köper hem och värmer. Men ofta blir det så också att jag upplever något annat av icke egen lagad mat och så vill jag kunna göra den maträtten själv hemma också, men  jag lyckas liksom inte. Maträtten kanske jag får till, men den smakar helt annorlunda mot hur jag upplevde den som den var när någon annan lagade den åt mig, typ. Det stör mig. Det är ju egentligen ite så svårt om man tänker till lite. Jag kan nog om jag bara orkar bry mig och jag lär mig mer och mer om jag bara provar igen och igen. Men problemet är att man ite alltid orkar bry sig.

Det blir lugnt ikväll. Jag har lite texter och skriva och jag får se om jag blir nöjd med dom. Allt är som vanligt. Jag lever i nuet och väntar samtidigt på att få göra lite roliga saker, men ajg får vänta ett tag till innan något utöver det vanliga händer. Till dess får man bara vara, och det är rätt skönt det också.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE