Glad Påsk🐣🐣

 Jag tar det bara lugnt denna påskafton. Jag har ju lovat mig själv att vila odentligt under min ledighet och det har jag också gjort. Under eftermiddagen nu så har jag sovit ganska mycket. Nu under kvällen har jag lite tvätt i tvättsugan som jag ska fixa med.

Jag var ändå uppe och skutta ganska tidigtt i morse, men jag gick då mest runt här hemma och småplockade lite. Jag har inte hunnit med så mycket av alla vardagliga saker de senaste två veckorna så lite sånt tog jag tag i under förmiddagen, och nu håller jag alltså på med tvätten. 

Det har blivit kallare igen. Nästan vinterkyla ju. Löprundorna ute vill jag vänta med tills det blir lite varmare. Jag är sugen på att ta mig ut för det ger ju så mycket tillbaka till nig, men det är bara för kallt för mig nu. Jag väntar liksom. Väntar jag så blir jag väl förhoppningsvis ännu mera sugen sen.

Lite mat fick det bli idag. Det blir man ju sugen på ibland.  Som påsklunch har jag ätit en riktigt god lasagne. LASAGNE AL FORNO, om man ska säga exakt.

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg. Själv har jag det bra nu. Jag tar det lugnt och är helt jävla ledig!!

 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE