Från tidig morgon till sen kväll.

Jag försöker att bara ta det lugnt och vara i nuet. Hela dagarna tänker jag på det nu. Tänker jag för långt fram så blir jag lätt förvirrad.  Nuet tycker jag funkar  bäst att befinna sig i.
 
Jag känner efter hur jag mår, och jag vill försäkra mig om att jag mår bra. Finns det något som inte känns bra så försöker jag hitta en lösning så att jag mår bra igen. Det kan räcka med att bara tänka på att det är fint väder ute så mår man bra igen.
 
Jag tycker jag har hittat en bra balans mellan jobbandet (som jag har mycket denna veckan) och fritiden. Det enda som jag kanske skulle vilja "tagga" ner på lite det är att jag går upp ganska tidigt på morgonen och grejar sen från tidig morgon til mitt i natten. Jag borde väl kanske sova längre på morgonen. Jag har lite svårt att ligga still. Jag har så mycket nu som jag vill få gjort. Om jag tex sover bort en förmiddag då blir jag bara stressad över att jag inte har hunnit med sånt som jag inser att jag hade hunnit med om jag bara hade tagit mig upp ur sängen. Men även om jag går upp tidigt och på sätt får lite väl långa dagar, så tar jag det ändå lugnt och bara är i nuet. Det är bra.
 
Ha en bra dag, och va rädda om er..
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE