Efter ledighet.

Det har blivit en ny vecka igen. Det blev det ju redan igår, men det känns efter påskledigheten som denna nya veckan börjar idag. Man får ju börja ta tag i nya arbetsdagar (busskörning) och lite annat igen efter att jag har haft några dagar av ledighet.

Jag väntar på att få hem lite saker som jag har beställt. Denna veckan får jag in lite pengar från alla möjliga saker. Jag har som sagt arbetsdagar att göra denna veckan.

Vårkänslorna har jag börjat få. Jag gillar när jag vaknar på morgonen och ser solen skina. Jag gillar att jag kan tänka att om det bara är någorlunda varmt så kan jag ta mig ut på en löprunda. Jag gillar att jag igår tog mig ut på en löprunda och att jag idag mår mycket bra av det. Det känns likosm bara bra i kroppen.

Jag har under en längre tid att haft många saker på gång. Så är det väl fortfarande, men lite av sånt som jag hade på gång har jag ju redan gjort. Sen finns det saker jag ska göra som snart händer, och annat ligger längre fram i tiden. Det känns roligt att jag har gjort saker och ska göra saker som är lite annat än sånt jag normalt gör i min vardag. Det känns också roligt att ha saker på gång som redan nu är så klart att det bara är att vänta in ett datum, sen kör man liksom. Jag har också andra saker på gång som jag bara behöver fixa litegrann med sen är jag i samma "läge" som jag är med de saker som jag nu bara väntar in datumet på. Mycket känns bra och våren gör att man känner sig pigg och orkar med.

 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE