Vad tänker jag och hur har jag tänkt mig?

 
Egentligen var det ju tänkt att jag skulle åka till Stockholm nästa helg. Jag hade tänkt att gå på VidStar Festival. Men allt de som jag hade köpt biljet kommer ju inte att genomföras. Jag fick erbjudande om att byta min biljett till att kunna gå på de som kommer att genomföras, men jag väljer istället att avstå helt och avboka allt och få pengarna tillbaka. Jag skulle ju kunna välja att åka upp till Stockholm nästa helg ändå, men jag har valt att stanna hemma och helt fokusera på att göra andra saker i slutet av det här året och i början av nästa år. Nu kan jag lägga dessa pengar till de jag vill göra om några månader istället och det är ju bra att man kan göra det i alla fall, även om jag gärna att åkt till Stockholm för att gå på Vidstar.
 
Jag harsom sagt saker jag vill göra längre fram. Jag har tittat på det länge och jag behöver mer pengar. Jag sparar och det rullar in bra med pengar så jag har inga problem med att kunna spara. Jag kan se att mina sparmål är möjliga och det känns väldigt bra för jag slarvade ju en del med pengar i början av året, men jag har tagit mig i kragen och nu är jag rätt säker på att jag kommer att kunna dra in dom pengar jag behöver i slutet av detat året och börjanb av nästa år.  Jag vill göra dom där grejerna som är lite utöver det vanliga. Det är ju ganska lätt att fixa om man bara har cash. Det går så bra nu med min ekonomi så är jag bara noga i månader till så är det iat liksom. Jag kan göra mycket nu med, men jag kan se att det finns en chans att göra ännu mer än de jag kan göra just nu. Den cansen vil jag ta och den möjlighen att jag ska kunna ta den kan jag se. Jag är till och medrätsäker att jg fixar det. Så allt käns bra där.
 
Renovering?
Vad ska man säga. Dom jag har pratat med om de renoveringsplaner som jag har i mitt hem har inte hört av sig på länge och ärligt talat så skiter jag i det jst nu. Jag tänker att hör dom av sig så kör jag om det inte händer något inom det närmaste halvåret så kanske jag börjar att prata med några andra. Jag borde väl strunta i dom jag har pratat med eftersom det aldrig händer någonting, men samtidigt orkar jag inte bry mig just nu så "bollen" får ligga hos dom hantverkarna som jag har pratat med ett tag till. Jag har också lite tappat lusten för renovering av mitt hem. Jag kanske struntar i det även om dom jag har pratat med hör av sig. Jag kan ju bara säga att det tog så lång tid och därför är jag inte intresserad längre. Men just nu vet jag inte vad jag komer att göra eller hur det komer att bli. Vi får se liksom.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE