Torsdag

 Har haft en lång dag. Jag började med en ca 12 km lång promenad.
 
 
Jag provade samtidigt ett nytt arbetssätt med min självbiografi. Jag skrev p¨den samtidigt som jag var ute och promenerade runt. Det var ett riktigt bra och effektivt sätt. Allt gick mycket snabbare än vad det brukar göra att skriva berättelser.
 
 
Man har ju inte så mycket annat att göra när man är ute och promenerar så man kan ju ganska lätt bara skriva och få mycket gjort på kort tid. Sitter jag hemma och skriver så kommer man ju alltid på att man ska göra något annat. Dessutom sitter man ju för mycket still vilket inte är bra det heller. Nu författar jag och rör på samtidigt. Skitbra och effektivt ju. Dessutom slipper jag allt för mycket stillasittande. Jag vill ju röra på mig och jag vill skriva och komma framåt med min självbiografi. Nu gjorde jag båda sakerna samtidigt och det kändes bara så jävla bra för jag fick ju så otroligt mycket mer gjort med det arbetsättet. Tänkt om man hade gjort så tidigare bara. Då hade jag väl varit färdig med självbiografin nu.
 
 
 Jobbat har jag gjort idag också. Jag hade en ganska tuff arbetsdag, men det tänkte jag innan att det skulle bli idag. Dtt kändes bra där under en period när jag  fick jobba riktigt tufft och samtidigt visste att jag hade 12 km genomförd promenad bara några timmar tidigare. Det blev liksom lättare att bita ihop och sånt som var jobbigt tyckte jag ändå att jag fixade att reda ut på ett så bra sätt som jag bara kunde. Jag var liksom bra igång opå jobbet och det hade nog inte känts lika bra utan den där promenaden i kroppen. Jag kan ju få tro det i alla fall.
 
 
Nu blir det lite slappa och varva ner innan jag ska sova. Imorgon är det fredag och då kör vi igen.
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 





kobolt
09 September, kl. 15:17 | Blogg;

Du har inte funderat på att börja med pokemon go? riktigt kul faktiskt, särskilt om man ändå är ute och promenerar mycket.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE