Skrivit hela dagen

Hoppas ni har haft enbra lördag. Jag har jobbat på med min självbiografi hela dan. Jag har naturligtvis inte suttit här och skrivit och grejat med självbiografin utan att ta pausar. Pausar tar jag ganska ofta. Efter att man bara har suttit 20- 30 minuter och jobbat med självbiografin så snurrar det rätt bra i huvudet och då måste jag resa på mig och tex gå ut i köket och dricka vatten eller bara vara någin annanstans än vid mitt skrivbord bakom dataskärmen.
 
 
Jag är nöjd över att jag jobbar så hårt med självbiografin och jag har ju gjort det ett tag nu. Jag skriver mycket varje dag och jag blir bättre och bättre på själva skrivandet ju mer jag liksom håller på med det. Jag tar liksom inga långa uppehåll längre mellan de gånger jag skriver. Jag har den senaste tiden köttat på nu och ska jag inom en rimlig framtid bli färdig med detta så må¨ste jag ju jobba hårt med det.
 
Detta är jobbigt och lite tråkigt just nu, men när jag är färdig så vet jag ju att det kommer att kännas så sjukt bra att jag klarade av att skriva min självbiografi och få den färdig.
 
 
Jag får se hur länge jag sitter upp i natt och skriver. Det känner mig ändå nöäjd med den dagens skrivande så jag komer att sova gott i natt, om jag nu går och lägger mig innan det blir morgon igen.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE