Promenad - Mat - Svar på frågor

 Jag kröp i säng tidigt igår kväll och fick 12 timmar av sömn. Dygnet innan hade jag ju typ varit vaken i 25 timmar innan jag gick och la mig för att sova. Igår kväll struntade jag bara i allt och kröp i säng och nu känns det som att det var bra att jag gjorde så.
 
Idag har jag haft en lugn dag. Det blev en promenad under förmiddagen och sen fixade jag mig lite mat. De är typ det enda jag har gjort idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Köttbullar och stuvade makaroner.
 
Nu ska jag ta mig ner till tvättstugan och samtidigt ska jag sitta här och skriva självbiografi. Måste ju få gjort lite på den också. Jag har fått några frågor om självbiografin i kommentarfältet på bloggen.
 
Hanna:
 
 Hej Danne!
Jag är lite nyfiken på vad det var som fick dig att börja skriva på din självbiografi.
Jag tror att vi är många som har tänkt tanken, men aldrig kommit till skott så att säga :)

Lycka till med ditt fortsatta skrivande! Ser mycket fram emot att läsa den när den publiceras :) Vet du redan nu hur/var den kommer att publiceras?


 
 
Exakt vad som fick mig att börja skriva på min självbiografi vet jag inte, men jag fick ideên och började lite och sen tänkte jag att jag gör detta fullt ut liksom.
 
Jag vet inte om jag kommer att publicera min självbiogrfi så att någon kan läsa den. Jag tänker att jag ska skriva den först och sen får jag se vad jag gör med den.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE