Ledig -promenad - pingis

Skönt med en ledig dag igen. Jag har mest slappat denna dag. Nu känner man lite för att hitta på något. Åka ut på nåt och hitta på något i natten liksom. Det skulle kunna bli så, fast troligvis blir det inte så. Hela tiden har jag det där i bakhuvudet att jag måste jobba på med min självbiografi så jag får väl ägna mig åt det några timmar nu.
 
I morse var jag ute på en promenad. Det blev den gamla vanliga rundan uppe på Blåsut. Jag tog den titt uppe på Dalbobron och under den. Rätt skönt att få röra på sig och inte känna någon stress över att man snart ska ta sig till jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
Nu under kvällen har jag spelat lite pingis. Det känns ganska bra även om jag inte riktigt hittar rätt känsla och tajming i mitt servande. Men jag har ju ändrat lite i teknik och uppkast så det tar väl ett tag att träna in. Annars tycker jag att träffen är bra och jag rör mig ganska bra. Jag spelar med mycket fantasi och variation i spelet. Jag har ett ganska bra självförtroende när jag spelar för jag vågar ju testa och göra svåra slag. mNa får vara nöjd för mycket bättre för min del kan det ju inte vara just nu.
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE