Höstmörker är ju rätt mysigt.

Jobb och snart mera jobb. Jag har redan gjort halva arbtesveckan. Eftersom jag bara jobbar 4 dagar och redan har gjort 2 så är det ju så redan nu. Det känns som jag är inne i en liten mellanperiod. De roliga som jag vill göra och har sett framemot under detta året händer inte förrän i slutet av detta året eller i början av nästa år. Under höst tänker jag mest att jag får jobba på med busskörning och skrivandet med självbiografin.
 
Jag biter ihop lite för jag har ju lite mål med sparande av pengar och annat.  Ska jag lyckas med allt jag vill fixa så har jag liksom ingen mer chans att göra något sen för att fixa sånt jag vill åstakomma i slutet av detta året och början av nästa år. Det viktigaste är egentligen bara att jag drar in mer pengar. Jag behöver mer pengar och det som känns bra är att allt rullar rätt bra så jag beöver nog inte vara orolig över något misslyckande. Men man måste ju ändå göra saker för att kunna fixa det jag vill. Jag vill få klart mycket innan detta året är slut.  Detta året är ju snart slut liksom. Det är nu det gäller på nåt sätt. Det är liksom nu jag måste lösa allt annars blir det inget med nåt.
'
Man får bita ihop lite i höstmörkret och mest jobba på med sånt man har att jobba med. Fördelen nu är ju att jag tycker att hösten och höstmörkret är rätt mysigt att vara i, oavsett vad jag har att göra.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE