Har mest skrivit självbiografi

Då är det en ny vecka igen. Jag ska snart börja jobba igen efter 4 dagar av ledighet. Jag jobbar idag och sen är jag ledig imorgon igen. Känns rätt lagom att ha en period på 6 dagar där man bara jobba en av dom och är ledig resten.
 
Idag har jag mest skrivit på min självbiografi. Det har känts bra och jag har fått mycket gjort. Jag har nu äntligen börjat skriva på en berättelse som jag länge har tänkt på att jag ska skriva ner. Nu äntligen skriver jag på den och redan nu käns det som en stor sten släppte från mina axlar. Jag håller på med två berättelser parrarellt och jag tror att båda blir klar till imorgon.
 
Jag har väldigt mycket kvar av skrivande, men jag känner ett betydligt bättre "flow" nu än vad jag gjorde för några månader sen. Jag har liksom lärt mig att bara börja skrivandet, och sen bara fortsätta att "kötta" på med skrivandet. Det kan vara tråkigt, men jag känner att det ändå kommer att vara värt det. När allt är klart så kommer jag ju att vara hur nöjd som helst och dessutom är det många männsikor under detta året som har peppat mig i att bara fortsätta att skriva´. Att jag kan känna stödet i ryggen gör att jag orkar kämpa på med skrivandet. Dessutom vet jag att när jag är klar så kommer jag och nå den där känslan som inte går att beskriva, men så är så underbar att känna när man väl lyckas med någonting som man har kämpat länge för att klara.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE