Städning - Promenaden - Ny slips

Jag har fått mycket gjort nu i några dagar. Igår fick jag mycket gjort och idag är det likadant. Denna fredag har jag tagit tag i städ och tvätt. Jag vill ha fint till helgen och städ och tvätt är egentligen bara de som jag just nu vill få fixat. Mycket annat har jag ju redan fått klart  tidigare i denna veckan.
 
 
 
 Jag har köpt en ny slips till min samling. Jag köper bara en eller kansek två slipsar i månaden nu. Jag har ju liskom en samling. Får jag fler än två till min samling så beror det på att någon snäll männsika har gett mig en slips. Det är kul att ha något att samla på  i alla fall.
 
 
 
 
 Jag har också varit ute på en promenad nu under morgonen. Jag var ute lite tidigare än vad jag brukar. Promenaden blev också i rask takt. Det var nog mer en POWERWALK än en promenad idag.
 
 
 
 
Jag lyssnade naturligtvis också på en dokumentär när jag var ute nu under morgonen. Denna gången lyssnade jag på ett program som handlade om Lars-Inge Svartenbrandt.(1945- 2016)  Det finns en väldigt gripande film som kan ses på SVT PLAY,"PAPPAS FLICKA" som handlar om Svartenbrandt och hans dotter Jackie Ferm. Har ´ni inte sett den filmen så rekomenderar jag er att göra det. Väldigt gripande som sagt.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE