Lugn arbetsdag och imorgon är det marknad.

 Har haft en väldigt lugn arbetsdag. Jag började med att köra 2 timmar. Sen hade jag rast i en timme. Fortsatte med att sitta på ett möte i 3 timmar. Sen var det rast i en timme igen och sen avslutade jag med att ha världens lugnaste körning i 2 timmar. Kommer hem runt 21:00 en fredag och är ledig helgen.
 
Imorgon är det den årliga Oktobermarkanden i Vänersborg. Det är kul för den är ganska stor och man brukar hitta mycket fint som är billigt och har väldigt bra kvalitet. Ibland när jag tänker att jag behöver köpa något så tänker jag väldigt ofta: Jag behöver inte köpa detta nu. Jag kan vänta tills sista helgen i oktober, för då är det Oktobermarknad. De jag brukar köpa på marknaden är tröjor, mjukisbyxor, parfym, plånbok, sängkläder, mobilskal. Allt sånt och mycket mer kan man hitta hur mycket som helst av på marknaden. Imorgon är det marknad igen och det ska bli så kul. Här är inlägget jag skrev Oktobermarknaden förra året.
 
Nu ska jag sitta uppe ett tag och dricka bubbel och skriva självbiografi. Ni alla snälla bloggläsare får ha en trevlig helg, och va rädda om er.
 
 
 

Siri
10 October, kl. 18:07 | Blogg;

Visa gärna vad det blev för fynd på oktobermarknaden!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE