Jag tycker jag har hittat en bra balans.

 När jag kom hem från jobbet i natt så började jag ta tag i massor av sk pappersarbete. Jag har länge tänkt att jag ska ta tag i det där, men i vissa fall har jag ändå varit tvungen att vänta till just igår. Därför har jag väntat med typ allt de där. Jag skickade några mail och färdigställde några brev som jag idag bara har lagt på postlådan. Jag hade även räkningar och betala. Jag har också beställt lite saker för ett bra tag sedan som jag inte hade betalat än. Men igår fixade jag det också. Det kändes så bra när jag blev klar med allt de där i natt. Jag har länge tänkt att jag ska ta tag i de där pappersarbetet, men jag har vvelat vänta så jag bara kan fixa allt å en och samma gång, under 2-3 timmar. Man kan ju säga att jag har planerat bra innan och sen när jag skulle slutföra allt så var det bara fixa de utan att tänka.
 
2016 10 27
Idag har det blivit en promenad på några km.Jag lyssnade samtidigt på en Dokumentär som handlade om den Trustorhärvan.
 
 
 
 
Balans i allt jag gör.
Jag har hittat en bra balans i de jag har att göra om dagarna, plus att jag sover tillräckligt mycket nästan varje dygn. Jag vill ju helst sova tillräckligt länge om nätterna så jag inte blir för trött om dagarna, men samtidigt vill jag hinna med den där promenaden nästan varje dag så det får inte bli att jag sover bort en hel förmiddag under en vanlig jobbdag. En ledig dag kan man kanske göra det för sen hinner man förmodligen göra saker i alla fall, fast jag vill inte ha för myc,et att göra. 
 
Jag vill heller inte stressa med någonting så vet jag att jag har jobb som börjar på eftermiddagen måste jag ju se til att gå ut och promenera flera timmar innan. Jag vill inte göra allt i en rasande fart och sen bara "tagga till jobbet lika fort utan att hinna tänka och andas. Jag vll hitta balansen mellan sömnen och de jag ska göra om dagarna. Jag tycker jag har hittat en bra balans där. Jag sover gott, äter gott, grejar lagom, rör på mig, planerar och mår bra. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE