HAPPY FRIDAY😊💕

Idag är det fredag igen. Jag har jobb ikväll, men sen är jag ledig. Jag skulle ha jobbat, men jag sökte ledigt för ett tag sedan och fick det. Jag har inte jobbat en lördag eller söndag på säker 10 eller 12 veckor. Det tycker jag är bra för jobba helgen har jag aldrig gillat att göra och det har aldrig spelat någon roll vad det är för arbete det handlar om.

 
Nu under morgonen har jag varit ute på en promenad på några km. Jag känner av gårdagens pingisträning. Det känns i benen och i nedre delen av ryggen. Men samtidigt känns det lättre att vara ute och promenera när man dagen innan har kört ett bra pingispass.
 
Man känner att det börjar bli gansak kallt nu och snart får jag nog börja ta en mössa på huvudet när jag är ute på mina morgonpromenader. Det blåser ju som fan i denna stan eftersom och det beror väl säkert på den där vattenpölen som kallas heter Vänern.
 
 
 
 
Samtidigt som jag är ute och promenerar som har jag på mig mina lurar och lyssnar på någon Dokumentär. Det känns alltid bra att bara promenera runt och i princip bara få lyssna och tänka på något annat som inte har med ens eget liv att göra. Idag lyssnade jag på en dokumentär som handlade om Boforsaffären. Det som jag tycker är coolt med denna historien är den efterföljande debatten om Boforsaffären som bidrog till en ny svensk lag om företagshemligheter, lex Bratt, som b la innebär att anställda på ett företag har laglig rätt att röja företagshemligheter som avslöjar en brottslig verksamhet, även om det man avslöjar skiulle vara hemligstämplat. 
 
 
 

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE