HAPPY FRIDAY😊💕

Idag Àr det fredag igen. Jag har jobb ikvÀll, men sen Àr jag ledig. Jag skulle ha jobbat, men jag sökte ledigt för ett tag sedan och fick det. Jag har inte jobbat en lördag eller söndag pÄ sÀker 10 eller 12 veckor. Det tycker jag Àr bra för jobba helgen har jag aldrig gillat att göra och det har aldrig spelat nÄgon roll vad det Àr för arbete det handlar om.

 
Nu under morgonen har jag varit ute pÄ en promenad pÄ nÄgra km. Jag kÀnner av gÄrdagens pingistrÀning. Det kÀnns i benen och i nedre delen av ryggen. Men samtidigt kÀnns det lÀttre att vara ute och promenera nÀr man dagen innan har kört ett bra pingispass.
 
Man kÀnner att det börjar bli gansak kallt nu och snart fÄr jag nog börja ta en mössa pÄ huvudet nÀr jag Àr ute pÄ mina morgonpromenader. Det blÄser ju som fan i denna stan eftersom och det beror vÀl sÀkert pÄ den dÀr vattenpölen som kallas heter VÀnern.
 
 
 
 
Samtidigt som jag Àr ute och promenerar som har jag pÄ mig mina lurar och lyssnar pÄ nÄgon DokumentÀr. Det kÀnns alltid bra att bara promenera runt och i princip bara fÄ lyssna och tÀnka pÄ nÄgot annat som inte har med ens eget liv att göra. Idag lyssnade jag pÄ en dokumentÀr som handlade om BoforsaffÀren. Det som jag tycker Àr coolt med denna historien Àr den efterföljande debatten om BoforsaffÀren som bidrog till en ny svensk lag om företagshemligheter, lex Bratt, som b la innebÀr att anstÀllda pÄ ett företag har laglig rÀtt att röja företagshemligheter som avslöjar en brottslig verksamhet, Àven om det man avslöjar skiulle vara hemligstÀmplat. 
 
 
 

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE