Fredag och lördag.

Idag är det lördag och jag är ledig. Jag skulle ha jobbat idag, men jag sökte ledigt för ett tag sedan och fick det. Det är alltid fett skönt att vara ledig helgen.
 
Jobbade däremot i går och i natt. Det var lugnt. Just det där nattpasset som jag har på fredagar, var tredje vecka tycker jag är ett bra pass att jobba. Man kör 4 timmar och några få personer åker på varje tur. Sen har man rast i över en timme och sen kör man nattbussen i 3,5 timme. Hur lugnt som helst liksom.
 
 
 
 
 Tidigare under gårdagen (fredag) Hade jag gått på en skön promenad. Man känner att det börjar bli kallare nu och då får man ta på sig en varmare jacka och man kan inte alltid ta på sig kortbyxor. Fast just nu i skrivandets stund så är det ju över 20 grader varmt ute. Så man kanske kan ha kortbyxor ute någon mer gång under detta året.
 
 
 
 
 
 
I dag ska jag försöka städa upp lite här hemma. Jag har skrivit mycket självbiografi den senaste tiden och då har jag kommit efter en del med alla dessa ständigt återkommade jobb som man har att greja med i sitt liv.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE