Får se vad man gör med denna dagen.

Då var det måndag igen. Ny vecka är det. Förra veckan var bra, och bäst var helgen. Nu känner jag att jag vill komma ner på jorden igen. Jobba på med det jag har att göra. Vara målmedveten så jag fixar allt de som jag går runt och tänker att jag ska fixa i slutet av detta året. Känns som jag har tänkt under större delen av detta året, men när det nu snart är november så börjar det bli skarpt läge om man säger så. Man har ju inte så många chanser att fixa saker på om målet är att dessa saker ska vara klara i år.
 
Jag får se vad jag hittar på idag? Jag har busskörning som jag komer att avsluta denna dagen med. Jag kanske tar mig ut på en promenad innan senare idag. Fixa lite mat måste jag naturligvis göra och just nu får det bli skrivande på min självbiografi.
 
Denna veckan hoppas jag att jag skriver mycket på min självbiografi. Igår kände jag att jag hade skrivit klart den delen av mitt liv som handlade om den tiden då jag höll på med pingisen som mest. Den delen har tagit ganska lång tid att gå igenom, och jag skulle väl kunna skriva sjukt mycket mer, men det är ju inte pingis som min självbiografi ska handla om, utan den ska ju handla om mitt liv.  Jag hade en period i livet då jag typ planerade allt på ett sånt sätt så jag skulle kunna hålla på med pingisen så mycket som möjligt. Det känns lite sjukt när jag tänker på det nu. Den delen av livet känns nu som genomarbetad i detta skrivandet. Jag har fått med de mest vesäntliga som har med mitt liv att göra. Innan jag började skriva mycket om pingisen så skrev jag ju mycket om min uppväxt och hur min barndom var. Den delen tog inte lika lång tid att skriva, fast om jag ser till hur många månader det tog mellan att jag hade skrivit de första raderna till typ dom sista om bardomen och uppväxten så tog det nog minst lika lång tid om man räknar hur många månader jag höll på med det. Jag jobbade ju inte lika mycket med självbiogrfin när jag började skriva på den som jag gör nu. Nu skriver jag mer text och lägger inn bilder på betydligt kortare tid än vad jag gjorde i början. jag har ju tränat ett tag om man säger så.
 
Jag känner mig i alla fall "pepp" på att fortsätta skriva om något annat nu. Det ska bbli skönt att framöver inte behöva skriva lika mycket om bollar som studsar på ett bord och spelas med ett rack. Jag kommer säkert att i andra berättelser som jag framöver kommer att skriva halka in på bardom, uppväxten och pingisen, men jag tror trots allt att de metsa av dom perioderna i livet är genomarbetade nu.
 
Nu får det räcka med "morgongrubbel. Jag avslutar detta inlägget med en lugn låt och säger ha en trevlig dag.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE