Vilket schema ska jag önska?

 På jobbet ska jag ju om någon månad byta schema och i denna veckan ska jag försöka betsämma mig för jag jag ska önska. Det finns ett ex antal scheman att välja på och när man söker så ska man önska 3 av dom. Alternativ 1 för det man helst vill ha. Alternativ 2 för det man kan tänka sig att köra på om man inte får det man helst skulle vilja ha. Och alternativ 3 är väl det man får ta om man inte ens kan få alternativ 3. Det kan ju också bli så att man inte får något av de 3 alternativ som man söker på och då får man titta på vad man kan få och önska igen, fast man får bortse från de scheman som man önskade på som alternativ 1, 2 och 3.
 
Först tror jag att jag vet vad jag vill, men sen vet jag inte alls. Jag tror mig veta vad jag absolut inte vill ha, men av vad jag kan välja på som jag vill ha så vet jag inte vad jag ska välja. Sen är det ju så att om jag söker det jag helst vill ha så kan jag ju inte vara säker på att få det. Jag måste alltså försöka välja något annat som jag kan tänka mig att köra på om jag inte kan få det jag helst vill ha. Problemet är att jag iinte nu vet ens vad jag helst vill ha.
 
Jag känner att det för mig handlar om 2 scheman som jag kommer att önska på. Jag vet bara inte vilket av dessa 2 jag ska sätta som alternativ 1 och 2. På det 3 alternativet så tror jag mig veta vad jag ska skriva och jag känner mig rätt säker på att jag kan få det schemat om jag söker det som ett alternativ. Kanske kan jag unvika det om jag ointe söker det också. Känslan jag också har är att det schemat jag nu funderar på att skriva som alternativ 1, inte är ett schema som jag har speciellt stor chans att få. Men samtidigt ska man alltid när man söker schema skriva det man helst vill ha, oavsett om man troratt man inte kan få det. För så länge jag inte vet vad exakt alla som får söka schema före mig kommer att välja, så kan jag ju inte säkert veta att jag inte kan få det jag helst vill ha. Jag komer att söka som alternativ 1 det jag helst vill ha. DET SKA MAN ALLTID GÖRA. Problemet är bara att jag inte vet vad jag vill. 
 
Jag pratade med folk på pingisen igår om detta att jag nu ska söka nytt schema på jobbet och jag sa då att det skulle kunna bli så att jag söker ett schema som gör att jag kan träna mer pingis än vad jag under detta året har kunnat göra. Men mina "pingiskompisar" sa faktiskt till mig att inte tänka så. Man tyckte att jag skulle önska  ett schema som jag själv känner mig bekväm att jobba med. Jag ska liksom inte tänka på hur mycket pingis jag kan spela för att jag jobbar si eller så. Pingisen är ju ite så viktig för mig heller så att jag behöver sumpa ett arbetsschema som jag helst skulle vilja ha, men inte tar för att jag inte kan spela lika mycket pingis som jag kan göra om jag tar ett annat schema. Om jag kan spela mer pingis för att jag har ett arbetsschema som tillåter det så är ju det säkert bra för min hälsa. Men samtidigt är det ju också så att om man har ett schema som innebär att man kanske får oftare än nu gå upp typ 03:30 på morgonen, eller ha många körpass som är betydligt längre osv ...då kanske det är något som på sikt är negativt för hälsan. Även om ajg skulle spela mer pingis på ett annat schema så mår jag kanske inte bra av det jag jobbar med i alla fall. Bättre då att välja ett schema som jag trivs och mår bra av att jobba med, och sen seplar man lite mindre pingis och mår bra med allt ändå. Pngisen är ju heller inet så viktig för mig längre som den en gång i tiden var. Så jag tror nog att jag försöker välja ett schema där jag utgår ifrån hur jag vill ha det på arbetet och inte tänka på hur många timmar mer jag kan spela pingis varje vecka.
 
Jag tänker mycket på detta nu och jag tycker det är svårt att välja. Jag tycker det känns viktigt att vaa noga med vad jag väljer för man lägger ju ändå så mycket tid av sitt liv på arbetet. Jag vill ju må bra på jobbet också liksom. Mår bra på min fritid det gör jag redan, och spela pingis det gör jag också, vilket får mig at må ännu bättre. På söndag då bestämmer jag mig, och nu får jag ta helgen och fundera. På måndag ska ansökningen vara inne, och då måste jag ha betsämt mig. Sen får man ju då se vad man får. Vad man önskar är en sak och man får kan vara något annat. Det bästa är ju om man får vad man önskar sig. Då blir detta så bra som det kan bli för mig.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE