Vad gör man med en ledig tisdag?

Det är skönt att ha en ledig dag nu efter allt jobbande i helgen mm..
 
 
Idag har jag mest grejat med vardligt "trökgöra". Jag har städat,diskat, bytt sängkläder och varit och handlat. Det är ju min "soptunnevecka" denna veckan så har skiftat lite gröna tunnor nu på morgonen. Jag håller just nu på nere i tvättstiúgen. Städ, tvätt och disk hade jag hur mycket som helst med att ta tag i. Jag har liksom inte hunnit, eller inte brytt mig på ett tag och då blir det en del att ta tag i när man väl väljer att göra det. Fast det är ju också så att börjar man bara greja lite med sådana där vardagliga saker som alltid är ständigt återkommade jobb så går det ganska fort att bli färdig med ändå. Vi har förövrigt fått två väldigt nya fina tvättkorgar i tvättstugan.
 
 
 
Lite mat har det blivit idag. Jag slängde ihop en pasta samtidigt som jag var i full gång med städning. Den blev lite misslyckad, men ganska god ändå.
 
 
 
Det känns bra att snön börjar försvinna. Ute är det 10 plusgrader och regnar har det gjort. Den snö som föll förvinner nu igen, och jag är bara glad för det. Det känne onödigt att snön skulle falla överhuvudtaget. Hoppas det inte komer någon mer nu denan vinter, fast så bra väder blir det väl inte. Jag svkyr snö och därför är jag nöjd att den nu är påväg att försvinna igen.
 
 
 
Ikväll har jag tänkt att spela lite pingis. Man får passa på när man har möjlighet. Jag ska nu försöka få skrivit litegrann. Jag har ju massor att skriva och detta med skrivandet finns med mig i bakhuvudet varenda dag. Tänk när man blir klar med det, vad skönt det kommer att kännas då.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE