Promenad och tankar just nu.

 
 
 
 
 Det känns lite segt att vara ute på promenad nu. Jag var ute ganska tidigt i morse. Jag var och är ju ganska trött. Dessutom tänker jag ofta på att jag har mycket att göra.
 
Jag ska söka nytt schema på jobbet och den lappen om vad jag önskar ska vara lämnad på måndag nätsa vecka. Jag har inte bestämt mig än, men om några dagar måste jag ju bestämma mig liksom. Sen tänker jag på hur mycket pengar jag har och hur mycket mer jag behöver få loss innan denna månaden är slut. Jag ska ju föreverkloga lite drömmar som jag har gissat kommer att kosta en del. Tanken är att jag ska planera och typ betala allt under december. Jag tänker mycket på hur jag ska göra för att fixa allt som behöver fixas med detta. Allt för att jag ska få ett mer levande liv liksom.
 
 
 
En tredje grej som jag tänker på är ju självbiografin. Berättelser som jag tänker skriva tänker jag hur mycket som helst på. Kanske drömmer jag om dom på nätterna också. Jag tänker ju fortfarande att jag vil bli klar med självbiografin i slutet på december i år. Jag tänker fortsätta tro att det kan vara möjligt att det blir så, men innerst inne så tror jag nog inte att jag fixar det.
 
Jag känner att jag tänker på mycket nu, och typ allt vill jag snart få klart. På måndag, under november och slutet på december. Öhhh...
 
Dokumentären som jag lyssnade på när jag var ute på promenad tidigare idag handlade om de som   ägde rum i samband med  EU-toppmötet i Göteborg 2001.
 
https://www.youtube.com/watch?v=_rnEVrLJvIA
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE