Promenad och bilder till självbiografin.

Nu börjar det bli riktigt kallt. Jag fortsätter och vara ute och promenera med idag åkte ett par extra byxor på. Jag tänker inte riskera att jag går runt och fryser.
 
 
 
Jag var också ute idag och fotograferade lite bilder som jag har tänkt att använda i min självbiogrfi. Jag skrev ju på en berättelse igår som jag inte riktigt hade funderat på tidigare. Jag kom på den berättelsen i skrivandets stund.Jag hade inte tänkt på den speciellt mycket innan. Dom flesta bilder har jag redan lagrade och klara att lägga in i självbiogrfin. Men ibland kommer man på att något fattas och har man möjlighet och ork att fixa dessa bilder så gör jag det liksom.
 
 
 
Jag promenerade runt lite längre idag än vad jag brukar göra. Jag kände bara att jag ville och behövde det. Jag känner mig ganska trött och om jag är ute lite mer så brukar jag bli lite piggare. Att jag känner mig trött beror ju på att jag går upp ganska tidigt och sen är man typ vaken till midnatt. Bara det brukar jag inte bli så trött av, men den senaste tiden har jag kanske funderat lite för mycket på sånt som komma skall. Om jag tänker för mycket på vad jag har att göra framöver och inte det jag har att göra just nu, då börjar jag ofta känna mig ganska trött.  
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE