Nu är jag riktigt taggad på att fixa och greja.

 Nu börjar det brännas ordenligt med allt möjligt som jag typ har haft som målsättning under hela året. Jag fick in pengar i natt och nu har jag så mycket som jag känner att jag behöver för att på riktigt kunna fixa och greja med sådana saker som jag känner att jag vill uppleva och göra framöver.
 
I samma sekund faktiskt som jag fick in pengar så började köpte jag något som man kan kalla ett VIP-kort på en grej. Det handlar om något som jag ska göra nästa år, men kan jag fixa det nu så vill jag göra det. Nu har jag gjort det, och jag har mcket mer att göra, och jag kan göra det!!!
 
Jag har under detta året varit ganska dålig på att planera och fixa så jag kan göra sånt som jag skulle vilja göra. Jag har liksom tänkt att det löser sig ändå och sen när jag börjar titta på något så är jag liksom försent ute för att kunna fixa det. Jag blir då lite besviken för jag känner ju att hade jag bara haft lite framförhållning och planerat bättre så hade jag förmodligen fixat det.
 
Nu är jag ganska taggad på att fixa och greja med saker som jag sen kan få göra och uppleva. Jag vet också mer vad jag faktiskt vill. Allt de jag kan fixa nu, försöker jag fixa nu. Sen när man liksom har gjort allt man kan göra nu, då är det ju bara att vänta. Sen kommer det upp någonting som jag måste göra igen, och då ska jag bara ta tag i det också. Nu lämnar jag inget åt slumpen längre. Nu har jag vad jag behöver för att kunna få göra allt de som jag länge har velat göra. Jag har pengarna och mer pengar kommer ju att komma in också. Nu är det bara att köra nu, och jag har redan i natt fixat en grej för nästa år. Nu känns allt riktigt bra!!! WOW, WOW, WOW...!!!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE