Nu är det verkligen vinter.

Jag är ganska trött nu efter denna dagen och kvällens arbete. Det är ju mycket snö och is och då blir det ju dåligt väglag. Man får vara noga med att titta långt fram så man inte missbedömmer var vägen är. Man vill inte heller köra i en allt för stor snödriva för då finns risken att man fastnar, och det vill man verkligen inte när man redan är försenad och kanske har mycket folk i bussen. Att man blir ganska trött är nog inte så konstigt. Man sitter säkert och spänner sig mer än normalt när man kör i sånt här väder.
 
Hela arbetsdagen gick väl bra att jobba ändå. Det var en del iställda turer idag också, men av allt de som jag körde så var det inte mycket som var inställt. Trafikledningen gick ut med löpande info  under hela eftermiddagen, vilket var bra. Vad som var inställt och vad och när man skulle köra som vanligt igen kunde ändra sig när som helst, och man visste aldrig liksom. Man var tvungen att lyssna noga hela tiden för det är ju viktgt att man som förare vet när man ska köra vad och när man inte ska köra pga osv...
 
Jag tycker i alla fall att min arbetsdag gick bra. Jag tog ju ut en buss, körde den och sen ställde jag tillbaka den, utan att köra fast eller köra i diket. Det räcker ju när väder och väglag är som det är liksom. Nu är det verkligen vinter.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE