Lite besviken över att jag inte spela bättre.

 Jag har varit och tränat pingis ikväll. Det är på ett sätt kul at spela, men jag känner mig ändå lite besviken över att jag inte spelar bättre än vad jag gör. Jag känner att jag skulle kunna få ut mer om jag tränade mer, men träna mer kommer jag inte att göra, och därför spelar jag inte bättre. Servar och returer funkar bra, men när det blir spela om bollen så stämmer det inte alls. Jag kömpar som fan för att få det och stämma. När jag provar att attackera och gå på då missar jag för mycket och väldigt grovt. När jag försöker spela på säkerhet och hålla bollen på bordet då får ju samtidigt motståndaren chansen att gå på attack och när dom gör det  då missar jag pga det istället.
 
 
 
 
Allt detta gör mig lite besviken. Attbjag inte får spelet och stämma och det spelar ingen roll hur mycket jag kämpar och försöker. Sen är det väl ändå bara jag som bryr mig om jag spelar bra pingis eller inte. Det spelar ju egentligen ingen roll om jag spelar bra eller dåligt, bra träning för mig är et ju oavsett. Men psykist blir det väldigt jobbigt. När man gör alla dessa grova missar i var och varannan bollduell. Jag försöker att inte bry mig om att jag inte är bättre än vad jag är. Men det är svårt att inte bli besviken när man vet att man har kunnat spela så mycket bättre.
 
 
Det smyger sig på tankar att man bara ska skita i det och lägga av, men sen är det ju ändå så att pingis är trots allt bland det roligaste jag vet at hålla på med. Dessutom är ju pingisspelandet alltid bra för min hälsa, oavsett om jag spelar bra eller dåligt. Dessutom är det ju så att många av dom jag tränar mer är ganska bra. Jag kan ju inte spea bättre än vad motsåndet tillåter mig att göra. Jag kan ju egentligen ite få bättre träning när det under varje pass, mot varje spelare är full rulle från start och där jag hela tiden måste kämpa för att hänga med.  Jag fösröker att inte bry mig om att jag inte spelar så bra, men det är väldigt svårt att inte tänka på det och sen låta bli att bli besviken över det. Men jag får väl bara fortsätta och kämpa på med pingisen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE