Känslan är inte bra - Helgen har varit bra.

 Jag skrev ganska mycket igår och jag har tänkt att fortsätta att skriva idag. Jag vill inte känna att denna söndag ska vara en helt meningslös dag där jag inte har fått något gjort.
 
Jag var ute lite i natt. Det blev en tur till Göteborg med tåget. Det blev några bärs och jag träffade  ju lite roligt folk som jag gillar jättemycket. Jag befann mig i Göteborg till 07:00 på morgonen och sen tog jag tåget hem igen. Tåget gick inte hela vägen hem utan jag fick gå av i Öxnered och åka ersättningsbuss resten av vägen. 
 
Väl hemma klockan 08:00 på morgonen så stupade jag i säng. Vaknade sen och mådde så dåligt som jag brukar göra när jag inte har sovit på en hel natt. Det spelar ingen roll om jag festar, ser på TV, skriver självbiografi eller jobbar. En icke sovande natt känns likadan kommade dag, oavsett vad jag har gjort. Ingen mysig känsla på något sätt. Nu får det bli lite skrivande resten av kvällen. Jag har lite texter som jag vill få färdigt innan jag kryper in denna helgen avslutas. Helgen har varit bra, även om känslan denna söndag inte är den bästa.
 
 
 
 
 

Lisa
11 November, kl. 14:04 | Blogg;

Hur kommer det sig att du aldrig tar bilder när du varit på barrunda i Göteborg? Inte en ynka liten bild på ölen eller nåt. Undrar också vad du gör de timmar fram till sju då krogarna stängt? Puss Lisa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE