Jag ska försöka i alla fall.

Jag satte uppe till ganska sent i natt. Jag skrev lite mer texter i min självbiogrfi och jag pillade också lite med bilder som jag ska lägga in till kommade texter som jag ska skriva.
Jag har faktiskt tänkt att göra ett försök att få färdigt min självbiogrfi i år. Jag känner att jag ska försöka i alla fall. I början av detta i året så var ett av mina mål att jag skulle bli klar med min självbiogrfi. Jag har sen under detta året tvekat lite på om jag verkligen ska klara det. Den senaste tiden har jag kännt att det nog inte kommer att gå.
 
Fast nu har jag tänkt att jag ska försöka i alla fall. Jag har ju ett bra "flow" om jag bara sätter mig ner och skriver. Dessutom vet jag hela tiden vad jag ska skriva nu. Jobbar jag med självbiogrfin så får jag något gjort. Några veckor är det kvar på detta året och jag försöker lägga in en spurt nu. Jag har nog börjat spurta lite försent, men jag vill ändå försöka bli klar innan 2017. Går det så går det liksom. Blir jag inte klar i år så gör ju inte det nånting. Har jag bara gjort ett bra försök så kommer jag ju oavsett om jag blir klarmed allt eller inte att få förbaskat mycket gjort, och då närmar jag mig ju ett färdigställande av min självbiogrfi mycket snabbare än om jag inte känmpar mot målet att bli klar i år.
 
Nu blir det nog en och annan natt där jag sitter uppe och bara köttar på med bilder och texter.  Om jag jobbar hårt med det nu i några veckor så kanske jag får upp ett ännu bättre "flow" på det "flowet som jag redan har.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE