Herregud!!

Herregud vad mycket jag har skriit på självbiogrfin denna helgen. Jag satt nu senast jag skrev från igår, lunchid till natten mellan igår och idag, till 04:00 på morgonen. Lite annat har jag gjort också, men jag har ägnat den mesta tiden av denna helgen till att skriva.
 
 
Behöver jag säga att jag har blivit snurrig i huvudet? Texter om allt möjligt tänker jag på fram och tillbaka hela tiden. Jag försöker släppa det jag redan har skrivit och sen kastar jag mig på en ny text av bara farten. Jag har ett jävla "flow". Ingen ska säga att jag inte försöker bli färdig med självbiografin i år. Jag grejar som fan med detta nu, men jag tror ändå att det kan bli svårt, fast det finns ändå en lite chans att jag kan fixa det. Tänker jag efter så är det inte så mycket kvar, men samtidigt så vet jag ju aldrig hur lång tid någonting tar. Speciellt inte nu när jag jobbar så hårt med detta. Jag vet ju bara att det snurrar i huvudet och att jag funderar över massor av saker som jag typ aldrig funderar på annars. Jag kan försöka ta mer om de senare idag i en video eller nåt.
 
Nu skapar jag sjävbiogrfi  på riktigt i alla fall. Det känns lite coolt för det verkar som jag orkar hur mycket som helst. Jag vill bara skriva mer och mer även om allt snart börjar bli lite väl sjukt och gränsa till någon form av tokighet.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE