Helg är det - Jobbar gör jag.

Helg har det blivit och ledig är jag inte. Jag ska jobba  hela helgen och även på måndag. Jag jobbade i natt också. 
 
Jag gillar ofta att köra just det nattpasset. Man är ju ledig typ hela dagen innan man ska börja jobba. Sen glider man runt några timmar på kvällen, har rast i över en timme och sen när man börjar köra nattbussen så går den tiden unfder natten ganska fort. Man börjar, och innan man vet ordet av så slutar man och får gå hem. När jag slutade igår så fick jag dessutom skjuts hem av en kollega som också hade jobbat natten. Det var ju snällt. Skjuts hem får jag ganska ofta. Ibland när jag har varit och tränat pingis så är det ofta någon av alla som jag lirat pingis med som frågar om jag vil ha lift hem. På  jobbet är det likadant.  Det är ju bara att tacka och ta emot liksom.
 
Jag tänker mycket på vad jag ska söka för schema. Jag har nog bestämt mig nu, men jag ska ändå fundera ordenligt under denna helgen också. Sen får man se hur det blir liksom. Det känns som att jag vet vad jag vill nu och då är det bara att söka och sen har man gjort vad man kan med detta liksom. Jobba måste man ju göra, oavsett vad man får för schema.
 
Idag har jag mest tagit det lugn och snart ska jag som sagt jobba igen. Jag har varit ute och handlat lite. Jag köpte bla två produkter som jag använder ganska flitigt. Flytande fiskolja som ska vara bra för hjärtat. Jag köpte också handkräm som jag ofta smörjer in mig med. Jag får extremt lätt torrsprickor och sår i händerna om jag inte använder handkräm. Så jag smörjer in mina händer flera gånger om dagen och det hjälper. Tuben man köper kostar väl ca 70 kr och även om man smörjer in sig flera gånger per dag så räcker en tub med kräm i flera månader. Riktigt bra produkt som jag bara älskar.
 
 
 
Hoppas att ni får en fin lördag och en fortsatt trevlig helg!
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE