Har skrivit ganska mycket i natt.

 Igår  kom hem ca 23:00 efter ett ha haft ett arbetspass. Jag var sjukt taggad på att skriva. Jag hade tänkt mycket på olika berättelser under hela dagen och jag kände bara att jag hur mycket som helst bara vill skriva ner allt som jag under dagen hade tänkt mycket på.
 
Det blev att jag skrev ganska mycket i natt. Många gånger tycker jag det är bättre att sätta sig ner med en gång och skriva om man tycker att man har kommit på vad man ska skriva om under dagen. Tänker man att allt kan vänta tills imorgon, då är min erfarenhet att man glömer minst hälften av vad de var man ville skriva. Man tappar likosm berättelserna för den gången. Kanslke kommer man på det igen, men det tar ju mycket längre tid med skrivandet.
 
Jag skrev inte ner precis allt i natt som jag tidigare bara har gått runt och tänkt på. Det går ju ändå till en viss gräns där jag inte orkar mer. Men jag fick skrivit ganska mycket i natt och jag hade ett bra "flow" i skrivandet. Idag får det bli mer skrivande och nu kan jag bara fortsätta där jag slutade i natt. Jag skrev innan jag avslutade skrivandet en text där jag berättade för mig själv vad jag ska fortsätta skriva om när jag sätter mig ner och skriver igen.
 
Skriva skriva och skriva. Nu är det mycket med det där, och det känns bra.
 
 
 

Gås
11 November, kl. 14:21 | Blogg;

Va mys

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE