Det börjar bränna till...godmorgon

 Godmorgon!
 
Jag går upp tidigare och tidigare om dagarna nu. Jag har väl lite svårt att få någon ro i kroppen. Det finns mycket som börja bränna till nu.
 
På jobbet känns det som man får vara mer skärpt nu och jag ska ju under resten av denna veckan tänka på vad jag ska önska för Schema. Det är inte det lättaste för jag vet ju inte om jag får det jag önskar och då måste jag ju vad nog med vad jag väljer som alternativ nummer 2 och 3 också. Jag vill ju i alla känna att jag kan tänka mig att köra på det jag i slutändan kommer att få, vad det nu än blir. 14 november ska min sökning av schema var inne. Jag funderar mycket och vet egentligen inte alls vad jag vill. Jag ändrar mig hela tiden så det bästa jag kan göra är att inte bestämma mig nu, för då kanske jag ändrar mig innan sökningen måste vara inne.
 
En annan ´grej som börjar närma sig nu det är ju att jag börjar komma till den där "punkten" där jag kan med dom pengar jag har försöka fixa saker som jag framförallt till nästa år vill göra. Jag vill ju göra massor av saker. Det ska helst vara saker  som jag typ aldrig har gjort förut. Jag har gissat att har jag bara lite mer pengar än vanligt att "bolla" med så ska man väl kunna fixa så att man kan göra något som man normlat typ aldrig gör eller har gjort tidigare. Exakt vad jag ska göra vet jag inte riktigt än. Jag har bara fokuserat den senaste tiden på att få loss de pengar jag behöver, för har jag inte dom kan jag glömma allt de jag har tänkt på att jag vill göra framöver.
 
Och vad tänker jag om självbiografin?
Jag har svår att tro att jag blir färdig med den i år. Det var målet , men ska jag bli det så måste jag jobba på väldigt mycket mer än vad jag hittills har gjort. Dessutom tänker jag ju inte skynda på det för att jag ska bli färdig. Jag vill vara noga och göra detta bra. Då får det ta den tid det tar. Jag vill inte slarva med något som känns så viktigt för mig att jobba mig igenom. Jag kommer inte att ge upp de, även om jag för en sekund ibland tänker så. Men jag har fått gjort så mycket så det skulle vara tråkigt om jag bara slutar skriva för att jag inte blir klar i år. Allt får ta den tid det tar och "flowet"i skrivandet blir ju bättre och bättre ju oftare jag sitter och skriver. Dessutom hittar jag ju nya arbetssätt hela tiden som gör att jag blir effektivare i mitt skrivande. Målet jag har med att bli klar i år är ju inget jag behöver lyckas med att uppnå. Jag kan ju bara ändra min målsättning. Målsättningen jag har med skrivandet är framförallt att faktskt bli klar med självbiografin. Att jag sätter upp en dag för när jag vill bli färdig handlar ju mer om att jag ska jobba på med självbiogrfin. Har man ingen tid alls uppstatt för när man vill bli klar, då blir jag förmodligen aldrig klar för då kan man ju skjuta skrivandet på framtiden hur mycket som helst. Jag vill kämpa mot det där målet att bli klar på en viss tid. Misslyckas man med det så är det ju bara att sätta uppe ett nytt datum när man vill bli klar, och sen kör man mot det målet istället. Jag är grymt "pepp" på att fortsätta skriva min berättelse om mitt liv, mitt enda liv.
 
 
 

Emma
11 November, kl. 18:32 | Blogg;

Hej Danneblogge! Det var ju val och sånt i amerika i natt, en riktig rysare sa dom i tidningen när jag läste den när jag vaknade på morgonen och det var bestämt att han vann och så. Vad tror du om att vem som är bäst som presidetn i usa och tror du det kommer bli svårt att handla från utlandet nu eftersom Trumpe i nte vill handla med kina?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE