Vad ska man egentligen blogga om?

Jag jobbade i natt. Ganska lugnt var det under både kvällen och natten. Jag ska jobba ikväll också, men jag slipper jobba i natt och det är jag glad för med tanke på vad det är för hel och aktivitet i Trollhättan under denna kvällen och natten som kommer.
 
Annars mår jag ju inte så bra just nu och det känns. De verkligen jättemycket som är jobbigt just nu. Jag är så "skör", känslig och ledsen. Jag märker när jag pratar med folk att jag samtidigt är lite på min vakt. Jag är hela tiden beredd på att någon kan säga något som för mig jobbigt. Mycket tankar snurrar i mitt huvud. Det är ju inte bara det att jag inte har någon fågel kvar. Den senaste tiden har det ju hänt så mycket annat också och dessa händelser har tagit väldigt hårt på mig. Varje grej träffar en öm punkt på mig varje gång.
 
Jag har funderat lite på om det är så bra att jag bloggar om hur jag mår just nu. Jag vet när jag bloggade 2008 så la jag ner den bloggen bara för att jag mådde så dåligt. Jag skrev liksom för mycket om ångest och att jag var ledsen. De var för mycket som kändes jobbigt hela tiden och jag beslutade mig då för att sluta blogga. Jag höll upp i några månader innan jag började om med en ny blogg, och denna bloggen. Denna "Dannebloggen" började jag med i December 2008 och jag i stort sett bloggat varje dag sen dess.
 
Men nu smyger sig ändå en tanke på att jag vill sluta med detta. Mår man dåligt så är det nog lätt attt det blir så. Jag har ju heller ingen energi över till att göra sånt som inte nödvändigt för mig. Samtidigt är det ju inte så lätt att bara sluta med något som man har lagt ner så mycket tid på under flera år. Dessutom tycker jag ju ofta att det är roligt att blogga.
 
Men jag funderar på om det verkligen är så bra att sitta och skriva att man inte mår så bra. Är det så att man bara blir mer ledsen av att skriva om det eller kan det vara så att man på sikt kommer att må bättre för att man har skrivit om dom? Jag vet inte vilket som är bäst. Kanske är det bäst att inte skriva nåt om hur man mår, när man inte mår så bra. Jag tänker nämligen aldrig hålla upp någon fasad utåt sett. Jag kan inte sitta här och skriva att allt är så jäkla bra och att jag är glad och lyckligt om jag inte känner att jag är de. Jag gör aldrig saker för att jag vill visa andra hur himla duktig jag är. Jag gör det för min egen skull. 
 
Men man kanske inte ska skriva nånting om sig själv då när man är i en personlig kris eller liknade. Man kanske  ska hålla sig till att skriva om någon löprunda som man är ute på. Eller så kan man ju alltid skriva om vilka andra bloggar man läser. Man skulle kunna skriva om andra personer än sig själv. Man skulle ju kunna sätta sig in i någon debatt som ser ut attt vara en het "potatis" just nu. Jag kan ju kanske bara skriva om det jag gör, och inte så mycket hur jag mår.
 
Jag genomgår just nu en persolig kris. Jag har mig själv att skylla. Jag kan inte skylla på någon annan att jag nu mår som jag mår. Jag har ingen aning om hur jag ska komma ur detta. Allt är bara för jobbigt och jag har ingen energi över till att göra något som inte är absolut nödvändigt.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE