Sälja allt och bo i husbil.

Får några dagar sedan hade jag en diskussion med en äldre herre som sa att han har funderat på att sälja typ allt han äger och har och sen bosätta sig i en husbil. Jag tänkte typ i en sekund om jag ens skulle tänka den tanken att sälja allt och köpa en husbil.
 
Det finns naturligtvis fördelar med det, men jag tror att nackdelarna väger över. Men jag förstår att vissa funderar på det för du kan ju från en dag till en annan flytta på dig som du vill. Jag skulle ju kunna ställa min husbil utnaför jobbet och sen har jag nära till jobbet eftersom jag huxflux bor granne med bussgarget.
 
 
På lediga dagar kan man ju åka och ställa sig utanför en kompis bostad. Sen är man granne med sin kompis. Man kan sitta i sin husbil tills kompisen kommer hem och sen kan man hänga med sin kompis om båda vill det.
När det sen är dags för mig att gå hem så behöver jag inte fundera på hur jag ska ta mig hem. Min husbil står ju som närmaste granne til min kompis. Kanske bor min kompis i närheten av något fint grönområde. Då bor man ju själv också på ett fint ställe. 
 
Nästa dag kan jag flytta min bostad till en annan plats och på så sätt får jag något annat att tiitta på än tex ett grönt och fint träd.
 
Men som sagt: Jag tror att alla nackdelar som finns med att ha sin bostad i en husbil väger över de fördelar som finns. Det är ju inte roligt att själv behöva tömma sin toalett, elller inte veta var man ska slänga sina sopor. Om husbilen går sönder så man måste lämna in den på verkstaden då blir man ju hemlös. För min egen del så tror jag att jag lätt skulle tröttna efter ett tag på att bo i en husbil. Det är inget boende som jag skulle vilja ha, men jag kan förstå att vissa  väljer att bo så, eller fundera på att skaffa sig en rullande bostad .
 
Här kommer lite mer för- och nackdelar från någon som vet hur det är att bo i en husbil.
 
 

Emma
05 May, kl. 22:51 | Blogg;

Hej Danneblogge! Jag skulle nog kunna sälja husbilen när man tröttna på de glammiga utelivet där snackar vi värkligen att fånga dagen å leva i nuet och sånt eftersom man säljer alla saker och i stället hamnar i ett helt nytt boende efter försäljningen av alla saker å så. Den dagen jag tröttna på skumpan och pälskappan kanske de skulle va nåt :-)

Emma
05 May, kl. 22:52 | Blogg;

Ja råkade visst skriva fel och det gick inte att ändra ock så så jag skriver igen :( Jag menade att jag skulle kunna tänka mig att sälja allt jag har NU och flytta med husbilen och så

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE