FRån nuuet till ett halvår

 
Idag är det fredag. Efter en ledig dag så ska jag nu snart ta mig till jobbet. Jag har en arbetshelg framför mig. Dags att snart börja fokusera på den.
 
Tidigare idag har jag kollat lite på olika saker som jag vill åstakomma i framtiden. Jag har planer i alla fall, men jag får nog tänka ganska långsiktigt. När jag nu mår ganska dåligt och inte har så mycket energi så är det svårt att bara fixa något i samma stund som man kommer på att man vill göra det. Jag har väl typ 3 olika saker som jag har tänkt att försöka fixa under ca ett halvår framåt. Jag har har liksom tänkt på några övergripande mål och sen när jag grejar så försöker jag vara grymt fokuserad på nuet. Jag har idag tittat på mer än tre saker, men när jag hade tänkt lite så landade mina beslut i typ 3 saker och kan jag fixa dessa 3 så har jag nog haft ett ganska bra år trots allt. 
 
Jag har ganska "skör" nu så jag får ta det väldigt försiktigt i allt jag gör. Det känns som minsta lilla misslyckande eller motgång framöver kommer att ta väldigt väldigt hårt på mig. Minsta lilla sak som jag sen tidigare har varit känslig för känns som 10 ggr känsligare om jag råkar ut för det nu. Dessutom har jag ju inte mycket energi till att orka göra så mycket. Jag gör nog bäst i att ta det väldgt försiktigt ett tag. Inte ge mig in i saker som jag inte känner helt trygg med osv... Jag tror i alla fall att jag kommer lyckas med allt de som jag har bestämt mig för att fixa under det närmaste halvåret. Jag orkar ju inte göra så mycket annat och då kan jag ju hålla bättre fokus på allt de som jag verkligen vill göra. Det blir liksom inte så rörigt när man bara har 3 övergripnade målsättningar istället för 10.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE