Mycket tankar i helgen

Helgen är över nu och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Den känns ganska lugn så. Jag jobbar 4 dagar och är ledig 3. Det är ju en bra arbetsvecka tycker jag .
 
Mycket tankar har snurrat igenom mitt huvud denna helgen. Jag har skrivit mycket på min självbiografi. Det känns ändå inte som jag fick så mycket gjort för jag fastnade rätt länge i en och samma berättelse. Många berättelser nu handlar mest om pingis och jag vet aldrig riktigt hur mycket jag egentligen ska skriva. En enda händelse kan ta timmar att berätta om, speciellt när det kommer till pingisen. Det som känns bra är att jag inte slarvar. Jag lägger ner den tid som krävs och allting måste ju få ta den tid det tar. Jag är ju heller inte jättebra på att skriva så jag behöver ju mer tid liksom.
 
Jag fick också fundera lite extra på en grej som jag egentligen hade släppt. Men nu i helgen tog en kompis upp detta med mig och tydligen var det en stor grej för henne och hon hade haft svårt att släppa det som jag kände att jag kunnat släppa ganska lätt. Jag har ibland en tendens att tro att bara för att något inte är en stor grej för mig så är det nog inte det för någon annan heller. Jag tycker nämligen ofta att jag själv ibland gör en för stor grej av saker som jag i efterhand kan tycka att jag inte borde ha gjort. Jag kommer inte på något konkret exempel just nu, men jag tänker ofta att om jag inte gör en stor grej av något så finns det inte en chans att någon annan gör ett heller. Det naturligvis fel. I helgen har jag i alla fall förstått detta efter en kompis kände att hon ville ta upp en grej med mig. Jag sa direkt att det där behöver vi väl inte ta upp detta igen. Vi har ju redan pratat ut om detta, sa jag. Men min kompis menade att vi inte alls hade gjort det och hon hade också mått ganska dåligt över denna grejen. Jag lyssnade på vad hon sa och jag insåg hur fel jag hade haft och att jag också måste tänka på att bara för att jag inte tycker att något är en stor grej så kan det ju vara så att någon annan tycker det. Det måste jag ju naturligvis respektera. Folk är ju olka känsliga för olika saker. En del är känsligare än andra och det har dom all rätt att få vara också. Det kändes ändå som att jag om min kompis nu har pratat ut ordentligt om detta. Hon krävde nämligen att vi skulle göra det idag. Det var bra och jag fick inse att jag hade haft fel och att jag också måste vara bättre på att faktiskt lyssna på vad andra säger.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE