Man ska "chilla" annars kan det kvetta.

Har haft ännu en "chilldag". Jag har hängt med en kompis hela dagen och suttit och slappat i solen på hennes altan. Riktigt skönt att ha några sådana här riktiga chilldagar som jag nu har haft. Man bara slappar, äter lite gott och bara "hänger". "DET SKA VA GÖTT OCH LEVA" var de två som sa en gång i tiden. Jag har svårt att inte hålla med om det.
 
 
Nu ska jag arbeta snart. Har lite nattkörning som väntar, men lördag och söndag är jag ledig igen. Då blir det nog mycket "chilla" igen. Varför skulle man göra något annat liksom. Idag kom jag fan på vad jag har saknat i livet. Jag har ju inte "chillat" på länge. Gör man inte det så kan det ju kvetta.
 
 

Emma
05 May, kl. 21:49 | Blogg;

Hej Dannebloggen! Va bra att du chilla ibland för det är bra att ta det lugnt så man inte tar ut sig helt jättemycket när man jobbar och sånt för det är ju sjukt jobbigt att bli trött när man är hemma och är ledig från arbetet. eftersom ja e nyfiken tänker jag fråga dig vad det är för skillnad på att slappa å chilla?

Svar: För mig är nog skillnaden att när jag slappar då är jag ensam när jag i princip inte gör nånting. När jag chillar så hänger jag med minst en person, fast man gör fortfarande i princip ingenting.
Daniel Johansson

Jag Heter Björn
05 May, kl. 00:19 | Blogg;

chilla e typ det bästa som finns !! fattar helt o hållet vad du menar med kompisarna . jobbar dom också buss eller jobbar dom med annat? alla min kompisar jobbar med typ samma sak (truckar) så de e svårt att prata om annat än jobb (o hårdrocken hehe) . ha en fin lördag kväll dannebloggen !!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE