Joggen känns bra.

Jag har ju som jag tidigare sagt inte så mycket energi över nu. Ibland är jag glad att jag överhuvudtaget kan stå på benen. Jag mår dåligt och den senaste tiden har jag varit riktigt "down" Det känns ändå bättre nu. Jag mår lite bättre nu än tidigare och jag försöker tänka på att jag trots allt har det ganska bra. Jag har många roliga saker på gång (även om inget händer just nu) och jag har bättre "flow" in på "cash" än vad jag någonsin har haft. Om jag bara kan sluta fastna i vissa grubblerier så kommer nog min positiva energi tillbaka. Det är ju bara det att jag är ju så känslig och så skör just nu så risken är väl kanske att jag kommer att tycka att de mesta är jobbigt ett bra tag framöver.
 
 
Jag har varit ute på en joggingrunda nu på förmiddagen. Jag springer ganska långsamt, men jag springer i alla fall. Det blev 4 km och den senaste tidens joggingrundor har känts riktigt bra.
 
 
 
Jag kör liksom inte skiten ur mig. Jag jogga runt lite sakta, lugnt, avspänt och fint. Det är ju den träningen som blir av som räknas. Om jag kör skiten ur mig en gång och sen inte orkar springa mer länge efter det, då blir ju det passet som jag körde för hårt ganska meningslöst.
 
Det ser ut att bli en fin dag idag. Jag är ledig och jag ska försöka att njuta av den så gott det går. Jag mår inte skitbra, men bättre känner jag mig i alla fall. Jag får vara nöjd om jag orkar göra något och samtidigt stå på benen.
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE