Har fortfarande ont.

Skönt med en ledig dag igen. Det blir så lugnt liksom. Man jobbar en dag och sen är man ledig. Sen kanske man jobbar igen, fast förmodligen är man ledig. Om man jobbar i alla fall, då är det hur lugnt som helst. Sen blir man ledig igen, för att man ska kunna återhämta sig från en arbetsdag där man inte känner att man jobbar. I stora drag skulle man kunna samanfatta de senaste dagarna i mitt liv just på detta sätt.
 
Idag har jag bla varit ute på en löprunda. Det gick inte bra för jag hade så jävla ont, men jag vill ändå springa på nu så jag kommer i bra form om några veckor. 
 
 
 
 
Jag har som sagt fortfarande jävligt ont i mina ben. Det gör som ondast i min vänster fot. Jag gissar att jag löper med för dåliga skor. Foten kanske rör sig för mycket i skon när jag springer och på något sätt blir foten överbelastad, och så får jag ont.
 
Efter dagens löprunda så tänke jag att va det än  må vara som gör  att jag får så ont så kan detta inte bli vätrre om jag väljer att köpa ett par nya skor. Jag gjorde därför det idag och jag tror att jag kommer att bli jättenöjd med dom här skorna
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE