Var ska jag sätta min deadline?

Förra veckan började jag använda mig av en sk deadline. Det innebär att jag sätter upp en dag och en tid då jag ska vara färdig med vissa berättelser som jag jobbar med till min självbiografi. Det där är bra för man blir mer effektiv och skrivandet blir också bättre. Man skärper sig mer när man inte kan ta hur mycket tid som helst på sig att berätta en historia. Det blir ett fan så mycket bättre "flow" liksom.
 
Nu sitter jag med fyra nya berättelser och det känns som att det är läge för en ny deadline. Jag vet bara inte om jag ska våga sätta en deadline till nu på söndag eller om jag ska skjuta på den till nästa vecka. 4 ganska djupa berättelser på 3 dagar??? Det kan gå, men jag har ju varit ganska seg med mitt skrivande denna veckan och ska jag bli klar till på söndag med mina 4 berättelser som jag nu håller på med då måste jag ju liksom axa nu på direkten.
 
Det känns som lite för tufft att ha en deadline till nu söndag med mina 4 berättelser som jag nu jobbar med, men det kanske just är det att jag sätter en deadline till på söndag som gör att skrivandet inte kommer att kännas så segt. Man skärper sig och man axar, går det så går det liksom. Hinner jag inte så har jag  alla fall gjort ett försök. Berättelserna jag skriver på handlar om pingis, tjejer, präster, och militärer. Det kanske man kan få ihop på 3 dagar.   
 
 
Happy Friday!!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE