Vad ska man göra och inte göra??

Det är svårt att inte bli snurrig i pallet nu. Min känsla är att folk är på mig åt alla håll. Det spelar ingen roll var jag befinner mig. Det ett jäkla "surrande" just nu och måste hela tiden tänka vad jag ska bry mig om och inte.
 
 
 
 Igår var det en som sa till mig att han ville prata med mig om en sak, men att vi skulle ta det vid ett annat tillfälle. Bara för att han sa att det fanns något han ville prata med mig om, men inte nu så började jag ju såklart grubbla på vad det kunde vara och så kunde jag inte släppa den tanken på flera timmar sen. Jag hatar sånt. Vill man prata med mig om nåt så vill jag att man får ur sig det direkt. Snabbt och med raka rör liksom. Det där: Vi tar det sen, det vill jag inte höra. Då är det bättre att man tar det man hade och säga sen, och struntar i att säga något som sen bara får mig undra vad det kan vara.
 
Efter det var det en annan person som sa att han ville tala med mig om en sak. Han frågade om jag ville vara med på ett grillparty i början av maj. Det var något med pingis också i det där. Jag visste inte vad jag skulle tänka för det är ju inte förrän i maj liksom. En minut innan det hade ju någon sagt att han vill prata med mig, men att vi skulle ta det sen. Sen skulle jag helt plötsligt tänka på något som hade med grillparty att göra och det var inte lätt eftersom jag inte kunde släppa det där med han som skulle prata med mig sen, men inte nu. Det blev snurrigt i mitt huvud där om man säger så. Dessutom var jag lite stressad för jag skulle ju igång och jobba också. Det kräver ju lite förberedelser och när man kör buss så kan man ju inte samtidigt ha tankarna på andra grejer som grillpartyn och funderingar på vad folk kan tänkas vilja prata med mig om. 
 
Det blir lite snurrigt med allt möjligt just nu. Jag skulle kunna nämna fler grejer, men det orkar jag inte just nu. Jag konstaterar bara att jag hela tiden i min vardag  fattar  beslut som handlar om vad man ska göra och inte göra. Så här är det väl för alla i livet, men jag tycker detta är så svårt att hantera. Det är så mycket sådana där småsaker just nu som får mig att grubbla. Jag har en konflikt med en person ,och annan person vill jag hjälpa så mycket jag bara kan. En tredje person är jag förbannad på och en fjärde blir jag bara nervös över att träffa.  Det känns just nu som jag hela tiden hamnar i situtaioner  där jag ska försöka hantera dom på ett sätt som är bäst för alla, eller bara för mig själv. Eller hur fan ska man göra liksom???? Det snurrar mest i huvudet just nu och hur ska man hantera detta??
 

Cindy
03 March, kl. 20:25 | Blogg;

Terapi? Det hjälpte mig när många var i luven på mig när jag jobbade på Silja Line.Ta hand om dig Dannebloggen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE