Vad fb lovar - Varning för blodtryckshöjning

 
De finns lite saker som jag stör mig på och som ibland kan riskera en att man drabbas av en drastisk blodtryckshöjning. Jag försöker hålla mig lugn så mycket det går, men ibland är det inte lätt.
 
I-landsproblem nr 1
En grej som jag har stört på många gånger det är Facebook.
Jag har Facebook av några olika anledningar. men för det mesta tycker jag inte om det. Jag tycker alltid jag stör mig på något när jag går in på Facebook. Nu tex har jag börjat störa mig på att Facebook lägger upp en massa gamla sk minnen i mitt nyhetsflöde. Jag trycker alltid bort det och då kommer detta  upp:
 
 
 
Sen klickar jag för säkerhets skull på den där guben som syns nere till vänter på bilden. Då kommer detta  upp:
 
  
Det står alltid att det nu efter detta kommer att visas färre av mina sk minnen i mitt nyhetsflöde, men nästan varje dag kommer det upp ett nytt sk minne i mitt nyhetsflöde. Jag gör samma sak varje gång. Facebook verkar ju varje gång lova att dom ska visa färre minnen, en ändå visas lika många som tidigare. Sjukt störande...
 
I-landsproblem nr 2
När jag var ute och promenerade igår så fick jag se en person som jag av en eller annan orsak inte gillar. I den här lilla stan som jag bor i  händer det typ varje dag att man stöter på människor, om och om igen som man helst skulle vilja slippa att se. Alla känner alla i en liten stad och då är det svårt att undvika det där. Tyvärr så bryr jag mig lite för mycket också. Hade den där ljussignalen som syns på bilden nedan varit en blodtryckmätare igår så hade den lätt blinkat rött och varnat för farlig blodtryckshöjning. 
 
Synd att jag ibland har svårt att inte bry mig om vad jag råkar få se. Fast för mitt eget blodtrycks skull så ska jag verkligen försöka att inte bry mig så mycket som jag ibland tenderar att göra. Tur att man har en spärr dessa lägen och inte blir mer än bara arg och tänkande.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE