Påskafton

Hade en lite tuff långfredag och nu har jag haft en svettig morgon denna påskafton.
 
Har lite myror i huvudet sen i natt. Jag körde ju nattbussen och sen när jag kom hem så kröp jag ju inte i säng direkt utan jag sitter uppe istället och skriver "THE STORY OF MY LIFE". Nu har jag redan varit vaken några timmar. Jag har ätit en riktigt god (inte 100% hälsosam) frukost.
 
 
Efter det så fick jag se på Facebook att Lundborgs Herrekipering hade den där äggjakten som jag lyckades ta hem förra året. Den måste jag ju bara vara med på i år också!!
 
 
 Jag vräkte mig ut på stan och sparng runt i centrum som en orienterare. Lundborgs hade lagt upp bilder på sin Facebooksida som gav mig ledtrådar var i stan jag skulle leta någonstans. Jag hittade ingenting och blev riktigt besviken. Det hade ju varit kul att vinna två år i rad liksom. Jag vet att jag leta på rätt ställen, men någon eller några personer hann före mig denna gången. Det kändes tufft :)
 
Man kan ju inte vinna jämt, men det blev i alla fall en bra konditionsrunda denna påskaftons morgon. Om några timmar får man ta nya tag bakom bussratten. Sen blir jag påskledig i tre dagar. Det ska bli skönt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE