Nu får det vara sluttjatat.

Jag har i flera år nu fått stå ut med en person som regelbundet försöker sälja en viss typ av produkter till mig. Jag har regelbundet i flera år fått lyssna på en persons eviga frågande om jag är intresserad av att köpa det och det. Den här personen har också kommit med en mängd av olika argument och påstånden som handlar om varför jag borde köpa de som just denna personen har att erbjuda mig.
 
Jag förstår att denna personen gärna vill sälja sina produkter, men är det något jag nu har tröttnat på så är det denna personens oändliga tjatande på mig. Jag är, och har aldrig varit intresserad av vad denna personen har att erbjuda. VARJE gång som personen har frågat mig, så har jag sagt snällt och vänligt att jag inte är intresserad. Sen kan det ta några dagar och så frågar den här personen mig igen om det inte är så att  jag vill köpa det eller det av honom i alla fall. Jag har väl varit för snäll och inte sagt ifrån ordentligt. Jag har aldrig köpt någonting utan jag har konsekvent alltid sagt snällt och vänligt NEJ.
 
Jag har nog sagt nej till honom på tusen olika sätt och nu kan jag tycka att han som håller på och frågar mig gång på gång borde fatta att jag ingenting vill köpa. Jag kommer heller inte att låta mig övertalas. Jag kommer heller inte att köpa något av honom för att han ska sluta tjata. Jag är så bergsäker på att jag inget vill ha och då säger jag ju självklart nej, nej och åter nej. 
 
Men nu har  tröttnat på att han hela tiden håller på och frågar så jag har bestämt mig nu för att en gång för alla säga till honom på skarpen nästan gång han ens börjar ställa en fråga som handlar om något som han vill sälja till mig. Varje gång som den här personen har frågat mig så har jag kokat inombords av ilska, men jag håller masken för jag vill inte bli ovän med denna personen som det handlar om. Men jag har nu kommit till den där punkten där mitt tålamod är slut. Jag är trött på hans eviga tjatande som aldrig verkar upphöra. För att få slut på tjatet så kan jag inte komma på något annat sätt längre än att verkligen säga åt personen på ett väldigt tydligt sätt att han nu vill att han slutar att tjata om sina produkter som han vill sälja till mig. Kanske har jag genom åren varit för snäll när jag ändå har lyssnat på vad det är han vill sälja.  Kanske har jag trott att bara jag aldrig köper något så kommer personen att sluta fråga mig, men i detta fallet är det ju verkligen inte så det har blivit.
 
Det jobbiga med detta är att förövrigt så gillar jag denna personen så risken med att säga ifrån ordentligt kommer kanske att göra att det skär sig mellan mig och honom. Det är naturligvis inte roligt, men jag vill verkligen att hans tjat om vad han har att sälja upphör nu. Nu får det vara sluttjatat. 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE