Nattjobb

Hemma igen efter att ha jobbat kvällen och natten. Arbetspasset blev väl ganska exakt så som jag hade förväntat mig att det skulle vara. Lite tufft, men ändå ganska lugnt och lite roligt partyfolk träffade man också.
 
Nu har jag tänkt att jag ska sitta uppe en stund och skriva självbiografi. Får se hur länge jag orkar hålla på innan jag blir för trött.
 
Nu har långfredagen övergått till påskafton. Om ca 12 timmar ska jag köra lite buss igen. Jag gissar att det blir lite tufft, men ändå lugnt. Förhoppningsvis träffar man också lite roligt partyfolk. Får se om det kommer någon påskkäring på besök i morgon. Det skulle ju kunna vara trevligt, fast det beror ju på vilken käring det handlar om.
 
 
 
 

Emma
03 March, kl. 10:14 | Blogg;

Hej Danne! Jag längtar till din självbiograi är klar för det är så intressant med såna. Av alla böcker jag läst är jättemånga biografier. Vill jättegärna läsa din biografi eftersom det är roligt med såna. Vem är din stora insperation i livet? Vilken är din favoritsjälvbiografi du läst? Vet du ungefär hur låmg din bok blir? Hur många kapitel och så. Tack för att du dannebloggar i påsk när många andra är lediga och inte bloggar för att det är påsk

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE