Lite tankar om pingisen.

Sverige förlorade kvartsfinalen i lag-VM mot Kina. Det var ju ganska väntat, men jag tycker att Sverige har gjort ett bra VM och  det ser bra ut inför framtiden. 
 
 
 
 
 
De svenskar som har spelat i årets lag-VM har ju säkert många år kvar av tävlande i landslaget så många chanser finns kvar för dom att göra bra resultat i framtida mästerskap.  Sen finns det nu också ganska mycket spelare på ungdomssidan i Sverige som är rent ut sagt är jävligt bra. När dom svenska spelarna som idag spelar i landslaget lägger av så finns det absolut spelare som kommer att kunna ta över efter dessa, och som kommer att vara minst lika bra när deras tid kommer. Att Sverige i årets VM blir bland dom 8 bästa i världen trots att en spelare av dom bättre (Per Gerell) är skadad, det tycker jag ser bra ut inför framtiden. Att det finns ganska många på ungdomssidan i Sverige som spelar helt sjukt bra pingis och som mycket väl kan lira i landslaget om några år, det känns bra inför framtiden.
 
Sverige har varit bra på pingis, Sverige är bra på pingis och Sverige kommer i framtiden också att vara bra på pingis. Sverige har alltid varit bra på pingis.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE