Lite funderingar.

Våren börjar väl närma sig lite grann, men jag lägger inte undan vinterjackan än. Det är forfarande ganska kallt och jag känner av det som mest när jag pronenerar hem från jobbet mitt i nätterna. Man är ju då också som mest trött och mörbultad i kroppen och då känner man väl av kylan extra mycket. 
 
 
Denna veckan är ganska seg tycker jag. Jag grejar mycket med allt möjligt, men jag skulle önska att saker och ting går lite fortare. Allting tar så lång tid och när jag är färdig med något så kan jag ibland i efterhand känna at det jag just har fått gjort var helt meningslöst. Hur motiverande känns det? Viist får jag gjort saker som inte känns meningslösa också, men då tar det så lång tid och det känns ofta som jag står och stampar. Typ man tar ett steg framåt och två steg bakåt. Det är lite som att kratta löv i motvind. Man krattar några stycken och sen blåser högen bort, plus att det kommer minst en hög till med nya löv. 
 
Jag har en del jobb kvar denna veckan. Efter att jag har gjort en arbetsdag så är jag väldigt trött och ganska mörbultad. Jag funderar på hur jag ska göra för att komma ur den där känslan. Det känns lite bättre när man har fått sova en natt. Går jag bara hem och klägger mig direkt efter jobbet så sover jag i alla fall gott på natten och när jag nu tex sitter här så känner jag i alla fall att jag vil ta tag i allt som jag har tänkt greja med idag. 
 
Jag  funderar lite över min privatekonomi också. Jag har hade ett ganska bra "flow" länge nu. Mycket beror på att jag jobbade så hårt under 2014 med att få den ekonomi som jag länge hade drömt om att få. Det arbetet jag då gjorde har nu i ca 1,5 år gett resultat. Jag kan ha rätt ordentligt med utgifter en månad och det kan innan se ut som att jag inte kommer att kunna spara någonting under en viss månad.  Sen när cash börjar att både rulla in och ut så blir det ändå så att de finns mycket över att både unna sig för och kanske också spara, om jag nu prioriterar sparandet. 
 
Det som jag ändå börjar känna nu är att allt de jag gjorde 2014 börjar nå vägs ände nu. Jag får inte ut  lika mycket av det nu under 2016 som jag fick 2015. I snitt har jag betydligt mer utgifter per månad nu än vad jag hade för ett år sedan. Finns det en sanning som man alltid måste lära sig att acceptera så är det väl att priset stiger på de mesta. Jag har haft en bra "flow" ganska länge, men jag tror inte att det blir så mycket bättre nu. Det kommer att ligga kvar där det är och jag har det bra, men det är svårt att få det bättre nu. Det är inte synd om mig så. Jag har det ju bra. Jag bara konstaterar att så mycket bättre "flow" får jag inte, oavsett om jag får mer i inkomst i framtiden. Utgifter har man ju ändå alltid och priset stiger ju gradvis i alla fall varje år på typ allt. Jag vil heller inte göra så mcyket mer med min ekonomi för att försöka få det ännu lite bättre. Det räckte med allt de jag gjorde år 2014. En sån grej gör jag aldrig om igen, det kan jag lova. 
 
 
 

Anonym
03 March, kl. 12:48 | Blogg;

Kommer du börja med löpningen igen?

Emma
03 March, kl. 23:33 | Blogg;

Hur gör du för att lyckas ekonomiskt? Jag skulle också behöva en ekonomisk dröm att titta upp till. Jag har tittat på lyxfällan och tänkt göra sån budgett som de gör på tavla. Är det ett bra sätt att börja på?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE