Långfredag

Det blir nog en lång fredag för min del. Jag har mest slappat och tagit det lugnt idag. Jag har ett ganska tufft arbetspass med start senare idag. Med tanke på vad jag kan utläsa av schemat, och att det är storhelg  så kan jag nog vara ganska säker på att det blir lite tuffare än vanligt, men sånt får man ta ibland. Det brukar kännas hur lätt som helst att köra denna typen av pass när jag vet innan att det kan bli tufft. Sen kan man ju alltid hoppas på att det är lite roligt partyfolk ute som vill åka för då tycker jag det är 10 gånger roligare att jobba än när man tex kör en vanlig dag i rusningstrafik.
 
Jag var ute på min lilla promenadrunda tidigare idag. Det kändes bra och det var bara så skönt att vara ute. Jag kände ingen stress eller oro för något överhuvudtaget.
 
 
 
 
Annars kan jag känna att jag är inne i en period där jag får prioritera och säga nej till mycket. Jag måste ju tex jobba och det är svårt att bara få ledigt så ska jag göra något annat då får det bli när jag är ledig från busskörning enligt schemat. Jag har inga problem med det, men jag får säga nej till en hel del andra saker och så är det och kommer att vara ett bra tag framöver också.
 
Jag skriver ju mycket på självbiografin när jag är ledig. Det börjar kännas ganska tufft med den nu för jag får oftare än tidigare gå tillbaka lite mer och läsa på de berättelser som jag redan har skrivit klart för annars klarar jag liksom inte att börja på vissa nya berättelser. Det tar lite längre tid för mig nu att bli klar med varje berättelse nu och det är ingen önskesitutation just nu när jag kände bara för några veckor sedan att jag hade ett grymt bra "flow" i mitt skrivande. Det känns som det går sämre nu och är segare, men det beror väl egentligen på att jag jobbar mer med varje berättelse nu än vad jag har gjort tidigare.
 
Hoppas ni får en bra och trevlig helg!
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE