Hur ska jag hitta motivationen?

 
Nya vecka, ny dag och nya tag. Det är måndag och jag har väl grejat lite nu under förmiddagen, men det är lite segt. Helgen har varit och just nu känns det inte så motiverande att veta att man har 5 dagar av arbete denna veckan och man har inte ens börjat på den första än. Dessutom har jag en helg denna veckan där jag ska göra lite saker som knappast är megaroliga, men ändå ett måste. Öhhh.. 
 
Hur ska man kuna hitta någon "måndagspepp" liksom? Jag sökte ledigt en dag denna veckan, men det fick jag inte. Känns såklrt lite tråkigt, fast jag förstår varför och accepterar såklart det. Det är inget att säga om. Jag har lite vardagligt "trökgöra" att tag i här hemma, men börjar jag med det nu så har jag att göra fram till att det är dags att ta sig till jobbet, och så mycket har jag ingen lust att greja denna måndag. 
 
Jag har varit ute på min dagliga runda nu under förmiddagen. Det kändes bra och där har jag lite måndagspepp i alla fall. Jag får väl hoppas att det känns bättre för var dag som går denna veckan. När jag sen har en ledig helg igen då vil man ju att allt ska kännas och vara som bäst. 
 
 
 
'
 
Ha en bra dag!
 
 

Anonym
03 March, kl. 06:49 | Blogg;

Mer videobloggar!!

Emma
03 March, kl. 08:56 | Blogg;

Jag brukar hitta motivationen när jag motiverar mig själv med att ge mig själv belöningar och så. Äta godis när man är klar med ditten och datten och det. Gärna nåt man tycker är riktigt gott och så. Tacos mitt i veckan och så vidare.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE