Fredag ❤️

Idag är det fredag! Jag har varit uppe tidigt och jag börjat grejat direk. Jag tar tag i det jag ser för stunden att jag har att göra. Fick se massor av disk, tog tag i det. Kom på att jag hade tvättsugan på morgonen, bara att ta tvättpåsen och gå ner i källaren. Komer sen på att jag har ett paket att hämta. Jag trodde att först att jag skulle hämta paketet på Kvantum, men jag skulle hämta det på tappen Ingo istället. Kvantum ligger på den ena sidan Dalbobron och Ingo-tappen ligger på andra sidan bron. När jag kom in på Kvantum och fick klart för mig att det inte fanns något paket till Danne där så fattade jag att jag måste gå över den där jäkla bron för att få tag i mit paket, öhh..
 
 
 
 Sen när jag hade fåttt den där extra promenaden (som jag på ett sätt var glad över) så fick jag då tag i min hårgele som är av ett märke som jag gillar jättemycket så var det fixat i alla fall.
 
 
 När jag sen gick tillbaka över bron så ringde jag upp lite folk som jag ska ha pengar av. Jag kom också på att jag måste handla lite så de pengar jag ringde gick ut snabbt igen.  När jag kom hem så såg jag att jag hade soptunnor att köra, tog tag i det och sen ner i tvättstugan och greja, samtidigt som jag hade matkassar och paket i händerna. 
 
Nu ska jag ha lite mat. Idag får det bli piroger  
 
 
Ha en grymt bra fredag!
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE