Det är bara att börja även om man inte vet var.

Klockan 07:00 i morse.
 
 
 
Jag gick ut ganska tidigt i morse för jag vill få fixat min dagliga promenad direkt. Jag har blivit så snurrig i huvudet för det känns som jag har massor att göra nu. Det blir lätt att man struntar i att röra på sig dagligen om man inte tar tag i det direkt när jag nu går runt och funderar hur jag ska göra och var jag ska börja med hundratals olika saker.
 
Jag har som sagt ganska mycket att göra nu igen. Det var ju inte så länge sedan som jag  kände precis tvärtom. Jag hade i princip bara självbiografin att greja med för ett tag sedan, men nu har det vänt och det är så där att man inte vet var man ska börja. Saker jag tidigare har skjutit på framtiden känner jag nu att jag snart borde ta tag i. Dessutom kommer det  upp nya saker, som jag kanske skulle kunna vänta med men jag behöver nog fxa dom denna veckan i alla fall. Annars blir det ju bar ännu mer längre fram. Det är väl bara att börja någonstans, man behöver ju inte veta innan liksom.
 
Börja med att fortsätta skriva självbiografi, börja jobba på, börja göra budget, börja ta tag i det vardagliga "trökgörat" och börja våga göra de som jag så ofta tvekar på om jag ska göra eller inte. 
 
 
Jag kan ändå känna att det blir lite för mycket med allt och jag har just nu svårt att fokusera och välja vad jag ska göra. Det blir så rörigt, fast i den där röran med olika saker så kan det ju på ett sätt vara roligt att greja. Det finns ju inget tråkigare än att bara göra samma saker hela tiden.  Jag är inte så orolig  heller. De mesta av allt jag går och grubblar på kommer nog att lösa sig. Bara jag börjar att göra nånting med sånt som jag vill få en lösning på. De går inte av sig själv, och ingen annan gör de jag vill få gjort åt mig. Det är bara att börja någonstans, även om det kan vara svårt att veta var.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE