Deadline - Powerwalk

Jag har min deadline i bakhuvudet mest hela tiden nu. Jag har två berättelser kvar på min självbiografi och jag ska bli färdig med dessa dag. Fan ta mig om det inte blir så. Det ska nog gå. Jag blev ju färdig med tre berättelser i går och i natt. Jag borde logiskt sett fixa två berättelser i min självbiografi på ca 12 timmar.
 
Jag har varit ute på en fokuserad och bra PW nu på förmiddagen. Det blåste och snöade. Snön piskade mig lite i ansiktet, men det var ändå rätt skönt att bara vara ute och inte tänka på något annat än att jag skule göra en bra PW.
 
 Hela denna veckan har jag känt mig ganska slö annars. Jag har varit ute på min promenad varje dag, men dom har inte varit så bra. Jag har inte varit ute mycket mer än en halvtimme och jag har haft för mycket tankar på annat håll så jag har mest känt mig stressad över att vara ute och promenera, trots att det just bara handlar om 30 minuter. Jag har varit lite snurrig i huvudet och förvirrad hela denna veckan.
 
Jag har skrivit ganska mycket på min självbiografi denna veckan och då rör man sig ju nästan  ingenting när man sitter här och skriver. Jag har ju också kört en del buss och jag har varit dålig på att ta den där bensträckaren när jag har lite tid över att göra det. Istället sitter man bara kvar i bussen och tar upp den där jävla telefonen. Helst vill jag under ett arbetspass sträcka på benen varje halvtimme. Tänker jag bara på det så brukar det bli så jag gör det under hela mitt arbetspass. Men denna veckan har jag suttit alldeles för mycket och rört på mig för dåligt. Men denna förmiddagen kände jag hur jag tog tag i det igen. Jag var ute på en bra PW och den var fokuserad och jag tog i och ansträngde mig. 
 
 
 
Nästa vecka hoppas jag att det blir bättre fart på mig. Jag ska ju fortsätta skriva självbiografi och jobba med busskörning. Mycket stillasittande blir det ju, men det finns tid också för att röra på sig mer. Det gäller bara att jag tänker på det och inte snöar in på för mycket skrivande och bussjobbande. Förmodligen kan jag ju spela mer pingis nästa vecka än vad jag brukar kunna ha möjlighet att göra. Sen ska jag se till vara ute på en pw, varje dag och inte bara promenara runt och vara förvirrad. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE